Confidenţialitate

De la Tablă la Tabletă: Confruntarea de marți, 20 octombrie | AUDIO

Marți, în cea de a 12-a confruntare în direct din campania-concurs desfășurată în Deșteptarea, De la Tablă la Tabletă, s-au întâlnit doi gălățeni: Mirela și Marius.

Cei doi ascultători Europa FM s-au luptat în răspunsuri corecte, iar la final am avut trei câștigători. Nu doar participanții la concurs au câștigat, ci și Matei care a fost azi ajutat de Mirela să treacă ”de la tablă la tabletă”.

Matei este din localitatea Ion Creangă, județul Neamț, are 7 ani și este în clasa întâi. Matei mai are doi frați și nu au lipsit deloc de la școală. Părinţii lor sunt despărțiți, iar copiii sunt crescuți de bunică. 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Cum funcționează campania-concurs din Deșteptarea

Europa FM crede în SOLIDARITATE și în PUTEREA LUI ”ÎMPREUNĂ” de a schimba ceva în bine! Ia parte la  campania-concurs din Deșteptarea: De la Tablă la Tabletă. Doi ascultători intră în direct, dar vor fi trei câștigători! Toată lumea câștigă! Cum?

Tu poți câștiga 100 EURO pe loc și titlul de EROUL DIMINEȚII ÎN DEȘTEPTAREA!

Zilnic, îți prezentăm poveștile unor copii care au nevoie de ajutor, iar răspunsurile tale corecte din Deșteptarea îl pot ajuta să treacă ”de la tablă la tabletă”!

Banii îi câștigi în direct, în Deșteptarea, într-un ”duel” cu un alt ascultător, iar tableta o donează Europa FM în numele câștigătorului concursului. Iar dacă nu câștigi ”duelul”, ai parte de o surpriză! E simplu să faci bine!

Mai ales când suntem împreună pe aceeași frecvență!

Înscrierile la  campania-concurs din Deșteptarea ”De la Tablă la Tabletă” se pot face exclusiv pe europafm.ro.

Înscrie-te la concurs acum!