Confidenţialitate

De la Tablă la Tabletă: Confruntarea de marți, 13 octombrie | AUDIO

Marți, în cea de a șaptea confruntare în direct din campania-concurs desfășurată în Deșteptarea, De la Tablă la Tabletă, s-au întâlnit Cătălina din București și Gabriela din Iași.

Cele două ascultătoare Europa FM s-au luptat în răspunsuri corecte, iar la final am avut trei câștigătoare.

Nu doar participantele la concurs au câștigat, ci și Raluca, o fată de 7 ani, care a fost azi ajutată de Cătălina să treacă ”de la tablă la tabletă”.

Raluca este din satul Balinți, comuna Havârna, județul Botoșani. Învățătoarea ei spune că nu a văzut-o nici măcar o dată la lecțiile online. Are și o soră mai mare, elevă la aceeași școală. Nici ea nu a participat la activitățile online. Mama lor spune că nu are decât un telefon vechi, cu butoane.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Cum funcționează campania-concurs din Deșteptarea

Europa FM crede în SOLIDARITATE și în PUTEREA LUI ”ÎMPREUNĂ” de a schimba ceva în bine! Ia parte la  campania-concurs din Deșteptarea: De la Tablă la Tabletă. Doi ascultători intră în direct, dar vor fi trei câștigători! Toată lumea câștigă! Cum?

Tu poți câștiga 100 EURO pe loc și titlul de EROUL DIMINEȚII ÎN DEȘTEPTAREA!

Zilnic, îți prezentăm poveștile unor copii care au nevoie de ajutor, iar răspunsurile tale corecte din Deșteptarea îl pot ajuta să treacă ”de la tablă la tabletă”!

Banii îi câștigi în direct, în Deșteptarea, într-un ”duel” cu un alt ascultător, iar tableta o donează Europa FM în numele câștigătorului concursului. Iar dacă nu câștigi ”duelul”, ai parte de o surpriză! E simplu să faci bine!

Mai ales când suntem împreună pe aceeași frecvență!

Înscrierile la  campania-concurs din Deșteptarea ”De la Tablă la Tabletă” se pot face exclusiv pe europafm.ro.

Înscrie-te la concurs acum!