Confidenţialitate

De la Tablă la Tabletă: Confruntarea de luni, 5 octombrie | AUDIO

Luni, în prima confruntare în direct din campania-concurs desfășurată în Deșteptarea, De la Tablă la Tabletă,doi ascultători Europa FM s-au duelat în răspunsuri corecte la întrebările pregăite de Luca, iar la final am avut trei câștigători. Asta pentru că participanții la concurs nu sunt singurii care au câștigat, ci și Evelina care a fost azi ajutată de Andrei să treacă ”de la tablă la tabletă”.

Evelina este elevă în  clasa a VIII-a la Școala Gimnazială Obârșia de Câmp. Olimpică anul trecut, la  limba română, este un exmplu de ambiție și determinare. Învață foarte bine. Își dorește sa urmeze Liceul militar. Nu are o tabletă și ar avea nevoie de una pentru a putea învăța mai ales în această perioadă.

De curând, tatăl ei s-a îmbolnăvit de cancer de piele. Era singurul care aducea bani acasă.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Cum funcționează campania-concurs din Deșteptarea

Europa FM crede în SOLIDARITATE și în PUTEREA LUI ”ÎMPREUNĂ” de a schimba ceva în bine! Ia parte la  campania-concurs din Deșteptarea: De la Tablă la Tabletă. Doi ascultători intră în direct, dar vor fi trei câștigători! Toată lumea câștigă! Cum?

Tu poți câștiga 100 EURO pe loc și titlul de EROUL DIMINEȚII ÎN DEȘTEPTAREA!

Zilnic, îți prezentăm poveștile unor copii care au nevoie de ajutor, iar răspunsurile tale corecte din Deșteptarea îl pot ajuta să treacă ”de la tablă la tabletă”!

Banii îi câștigi în direct, în Deșteptarea, într-un ”duel” cu un alt ascultător, iar tableta o donează Europa FM în numele câștigătorului concursului. Iar dacă nu câștigi ”duelul”, ai parte de o surpriză! E simplu să faci bine!

Mai ales când suntem împreună pe aceeași frecvență!

Înscrierile la  campania-concurs din Deșteptarea ”De la Tablă la Tabletă” se pot face exclusiv pe europafm.ro.

Înscrie-te la concurs acum!