Confidenţialitate

De la Tablă la Tabletă: Confruntarea de luni, 12 octombrie | AUDIO

Luni, 12 octombrie, am avut parte de cea de-a șasea confruntare în direct din campania-concurs desfășurată în Deșteptarea, De la Tablă la Tabletă, s-au întâlnit Minodora din Călimănești și Cristian din Timișoara.

Cei doi ascultători Europa FM s-au duelat în răspunsuri corecte la întrebările puse de Luca. Iar eroul dimineții a fost Minodora, care a ajutat-o pe  Diana să treacă ”de la tablă la tabletă”.

Diana este în clasa a V-a și este din județul Vrancea. Visul ei este să devină profesoară de matematică.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Cum funcționează campania-concurs din Deșteptarea

Europa FM crede în SOLIDARITATE și în PUTEREA LUI ”ÎMPREUNĂ” de a schimba ceva în bine! Ia parte la  campania-concurs din Deșteptarea: De la Tablă la Tabletă. Doi ascultători intră în direct, dar vor fi trei câștigători! Toată lumea câștigă! Cum?

Tu poți câștiga 100 EURO pe loc și titlul de EROUL DIMINEȚII ÎN DEȘTEPTAREA!

Zilnic, îți prezentăm poveștile unor copii care au nevoie de ajutor, iar răspunsurile tale corecte din Deșteptarea îl pot ajuta să treacă ”de la tablă la tabletă”!

Banii îi câștigi în direct, în Deșteptarea, într-un ”duel” cu un alt ascultător, iar tableta o donează Europa FM în numele câștigătorului concursului. Iar dacă nu câștigi ”duelul”, ai parte de o surpriză! E simplu să faci bine!

Mai ales când suntem împreună pe aceeași frecvență!

Înscrierile la  campania-concurs din Deșteptarea ”De la Tablă la Tabletă” se pot face exclusiv pe europafm.ro.

Înscrie-te la concurs acum!