Confidenţialitate

De la Tablă la Tabletă: Confruntarea de joi, 15 octombrie | AUDIO

Joi, în cea de a noua confruntare în direct din campania-concurs desfășurată în Deșteptarea, De la Tablă la Tabletă, s-au întâlnit Ilinca din București și Răzvan din Iași.

Cei doi ascultători Europa FM s-au luptat în răspunsuri corecte, iar la final am avut trei câștigători. Nu doar participanții la concurs au câștigat, ci și Atanasia care a fost azi ajutată de Răzvan să treacă ”de la tablă la tabletă”.

Atanasia este din Bacău și are nevoie de o tabletă pentru a participa la cursurile online. Ea mai are doi frați. Părinții lor sunt despărțiți, iar cei trei copii sunt crescuți de tată. 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Cum funcționează campania-concurs din Deșteptarea

Europa FM crede în SOLIDARITATE și în PUTEREA LUI ”ÎMPREUNĂ” de a schimba ceva în bine! Ia parte la  campania-concurs din Deșteptarea: De la Tablă la Tabletă. Doi ascultători intră în direct, dar vor fi trei câștigători! Toată lumea câștigă! Cum?

Tu poți câștiga 100 EURO pe loc și titlul de EROUL DIMINEȚII ÎN DEȘTEPTAREA!

Zilnic, îți prezentăm poveștile unor copii care au nevoie de ajutor, iar răspunsurile tale corecte din Deșteptarea îl pot ajuta să treacă ”de la tablă la tabletă”!

Banii îi câștigi în direct, în Deșteptarea, într-un ”duel” cu un alt ascultător, iar tableta o donează Europa FM în numele câștigătorului concursului. Iar dacă nu câștigi ”duelul”, ai parte de o surpriză! E simplu să faci bine!

Mai ales când suntem împreună pe aceeași frecvență!

Înscrierile la  campania-concurs din Deșteptarea ”De la Tablă la Tabletă” se pot face exclusiv pe europafm.ro.

Înscrie-te la concurs acum!