Confidenţialitate

De Crăciun, ajută copiii săraci cu o masă caldă și ore suplimentare de educație, alături de World Vision România

Porţia de bunătate este o campanie lansată de World Vision România. Orice donaţie din această perioadă va merge către copiii din comunităţile rurale sărace sub forma unei mese calde şi a unor ore de educaţie suplimentare, după programul de şcoală.

Andreea Bujor, de la World Vision România:

„Aceste mese calde sunt foarte importante, ultimele date ne arată că 1 din 10 copii se duce la culcare flămând. Noi ne dorim ca toți copiii să meargă la școală, dar este foarte greu din moment ce ei, efectiv, nu au ce mânca și această masă caldă, pe care oamenii pot să o doneze, poate fi singura lor masă din zi. Cei care vor să ne ajute o pot face fie prin SMS, la 8844, cu textul „Pâine”, fie să intre pe site-ul WorldVision.ro și să aleagă acolo porția de bunătate pe care vor să o doneze în acest an, de Crăciun, copiilor.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Aproape 80% dintre persoanele intervievate în cadrul unui studiu realizat de World Vision International au declarat că este important ca anul acesta, de Crăciun, să ne concentrăm asupra persoanelor care au nevoie de ajutor.

Respondenţii au spus că ar prefera mai degrabă să primească un cadou cu sens care să-i ajute pe alții, decât un cadou tradițional precum haine sau electronice.