De ce fascinează Marocul orice turist – GALERIE FOTO

Maroc este o țară în Africa de Nord cu o populație de aproape 33 de milioane de locuitori, unde aproape orice turist se îndrăgostește pe loc de explozia de culori și emoții pe care i le trezește întâlnirea cu localnicii. Asta este senzația trăită și de fotograful Costin Fetic.

”Am descoperit că Marocul înseamnă mai mult decât magicul deșert și peisajele de pretutindeni, referindu-mă aici la localnici, la obiceiurile lor, la portul lor, la aromele diferite de-acolo și nu numai. Deșertul e un loc magic, dar pe lângă acesta există multe alte lucruri care trebuie descoperite în Maroc! Oamenii, mâncarea, obiceiurile, ideologiile, principiile, absolut tot”.

Fotograful Costin Fetic aduce pentru vizitatorii europafm.ro o călătorie virtuală în Maroc.

Maroc a fost magic pentru mine și ceva îmi spune că ar mai trebui să mai merg de câteva ori acolo pentru a reuși să exprim cu exactitate trăirile mele în fotografiile făcute!

Nu spun asta ca să sune frumos, ci o spun pentru că așa am simțit. Poate pentru că nu am mai fost niciodată în Africa, poate că după foarte multe ore de mers cu avionul și/sau microbuzul nu simțeam nevoia să dorm datorită locurilor și oamenilor pe care-i aveam în față ochilor și obiectivelor, dar cu siguranță pentru faptul că în fiecare loc în care ajungeam, eu, unul, de-abia așteptam să ne cazăm pentru a începe să fotografiem. 

Mi-am luat echipament cât mai mult de la F64 și am căutat să surprind cât mai bine Marocul împreună cu Gina Buliga si Alin Anghelovici, organizatorii acestei ture ce-mi va rămâne în suflet pentru totdeauna”, mărturisește Costin Fetic.

FOTO: Costin Fetic

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS