Confidenţialitate

De ce a transmis Mayday cursa Wizz Air W6 3152 de la Catania la Bucuresti Otopeni: Tehnicienii vor verifica aeronava pentru a identifica şi elimina cauzele mesajelor

Compania Wizz Air a explicat de ce cursa W6 3152 a aterizat de urgență la Bucureşti, după ce a transmis un mesaj Mayday, care semnala un pericol la bord.

„Aeronava care opera zborul Wizz Air W6 3152 de la Catania la Bucuresti Otopeni a afisat mai multe mesaje de atentionare in timpul zborului.

Conform procedurilor de siguranta comandantul zborului a declarat Mayday si a solicitat prioritate pentru aterizarea imediata pe aeroportul din Bucuresti unde a fost intampinat de echipe medicale si de pompieri in concordanta cu procedura standard.

Aeronava a aterizat in siguranta la ora locala 20:37 si a fost tractata la locul de garare unde pasagerii au fost debarcati.

Tehnicienii vor verifica aeronava pentru a identifica si elimina cauzele mesajelor. Echipajul a actionat conform procedurilor de siguranta in conditiile in care siguranta pasagerilor, a echipajului si a aeronavelor a fost si va fi intotdeauna prioritatea Wizz Air.”