De ce a alergat Vlad Petreanu în timpul emisiunii Deşteptarea

Deşteptarea a prezentat, joi, 7 semne clare că locul de munca e de vină pentru îngrăşarea multora dintre noi, aşa că Vlad Petreanu s-a pus pe treabă în direct la Europa FM.

Vlad Petreanu şi George Zafiu au prezentat, joi, la Europa FM, cele 7 semne clare că locul de munca e de vină pentru îngrăşarea multora dintre noi. În Deşteptarea, pentru a combate efectul de îngrăşare, matinalii Europa FM au găsit şi o soluţie inedită. Vlad Petreanu a alergat pe loc în timp ce vorbea la microfon.

Cele 7 semne clare că munca îngraşă

1. Statul pe scaun. Cea mai frecventă cauză a îngrăşatului la locul de muncă este statul îndelungat pe scaun.

‘Deci să vorbim la microfon alergând pe loc’, şi-au spus Vlad şi George în Deşteptarea, soluţie adopatată de Vlad Petreanu, în direct la Europa FM, după cum a arătat şi poza postată imediat pe contul de Facebook Radio Europa FM.

2. Naveta. Pe lângă timpul petrecut pe scaun la birou, multe persoane au de îndurat şi o cursă lungă până acasă, cu autobuzul sau cu maşina.

3. Stresul de la locul de muncă. Certurile cu şeful sau cu colegii de muncă provoacă creşterea nivelului de cortizol, care declanşează pofta de dulce.

4. Nopţile pierdute. Angajaţii care stau până la miezul nopţii la locul de muncă pentru a termina proiecte, dorm mult mai puţin, iar somnul le este încărcat, ceea ce favorizează îngrăşatul.

5. Masa de prânz. Daca sunteţi ocupat veţi fi tentat ca în pauza de prânz să mergeţi la cel mai apropiat fast food sau să mâncaţi pe fugă, ceea ce bineînţeles este extrem de dăunător pentru silueta dumneavoastră.

6. Obiceiurile alimentare ale colegilor. Dacă mergeţi cu colegii la masa, obiceiurile lor nesănătoase s-ar putea să vă prindă.

7. Liftul. Când a fost ultima oară când aţi urcat scările ca să ajungeţi la birou? Liftul favorizează un stil de viaţă sedentar.