Confidenţialitate


De 25 de ani, Hochland aduce bucuria gustului pe mesele românilor (P)


De 25 de ani, Hochland aduce bucuria gustului pe mesele românilor (P)

Anul acesta, Hochland România sărbătorește 25 de ani de când a achiziționat prima fabrică în țara noastră, cea din Sighișoara.

Cu acest prilej, în perioada aprilie – iunie, Hochland România are o campanie de comunicare la nivel național, în cadrul căreia ne-am luat misiunea de a încuraja oamenii să ia masa mai des împreună cu cei dragi.

Sloganul special dezvoltat cu ocazia aniversării celor 25 de ani, “Bucuria gustului împreună”, evidențiază ingredientul secret care transformă o simplă masă într-un moment special: împreună.

Pașii pe care i-a urmat până aici:

1998: Ia naștere Hochland România prin achiziționarea fabricii de la Sighișoara, unde începe să producă Brânză Topită.

1999: Achiziționează Fabrica de la Sovata și începe să producă cașcaval.

2001: Creează piaţa de creme de brânză în România, prin lansarea mărcii Almette.

2008: Lansează un nou produs: Telemeaua Hochland.

2016: Lansează un nou sortiment pentru consumatori: Brânză Praid – o brânză maturată în salina Praid cu un gust complex și o aromă plină de caracter.

2018: Redefinește comunicarea într-o nouă filosofie de brand, în care pune mai mult accent pe valorile și pe calitatea produselor din portofoliu.

2019: Reinventează Brânza Praid, integrând-o în gama Atelier, care se îmbogățește cu un nou sortiment: Atelier Brânză Cremoasă. De asemenea, lansează gama Mărgele de Brânză, care a devenit un adevărat succes în rândul consumatorilor.

2020: Chiar și în contextul pandemiei, continuă alături de Fundația Regală Margareta a României misiunea pe care și-a asumat-o, aceea de a oferi sprijin seniorilor vulnerabili prin proiectul „Generații”.


Ultimele stiri
Semnificațiile icoanei Nașterii Domnului: Simboluri, izvoare și reprezentări tradiționale | GALERIE FOTO

Părintele greco-catolic Victor Ostropel, despre ce înseamnă „magia” Crăciunului: „Să petrecem această sfântă și dumnezeiască sărbătoare cu simplitate…

Preotul Stănel Roșu, despre însemnătatea Crăciunului: „Trebuie să fim în primul rând oameni, să ne iertăm, să ne…

Crăciunul la ortodocși și catolici, sărbătorit pe 25 decembrie

Amintiri valoroase de Crăciun ale câtorva dintre jurnaliștii Europa FM. Cum arăta odinioară colindatul la sat și copilăria…

Bradul de Crăciun, o tradiție cu rădăcini în Antichitate. Unde a apărut obiceiul împodobirii lui

Obiceiuri de Crăciun, în Transilvania. „Ce presupune „Colinda de ceată bărbătească”, inclusă în patrimoniul mondial UNESCO în 2013…

Studiu: Șase din zece români declară că depășesc bugetul alocat pentru Sărbători. Generația care economisește mai mult |…

Tradiții de Crăciun în Maramureș: Brondoșii de Cavnic, obicei unic în țară, prin care sunt alungate spiritele rele…

STUDIU: De sărbători, Generația Z preferă momente autentice alături de familie și prieteni | AUDIO