De 15 ani, RNT aduce Internet de mare viteză și servicii de televiziune prin cablu (P)

Cu o rețea de fibră optică ce trece de 1500 de kilometri, RNT a devenit în ultimii ani unul dintre cei mai fiabili operatori de  servicii de acces internet, rețele virtuale private, servicii de telefonie, sisteme intranet şi extranet, rețele de telefonie privată, videoconferințe și video monitorizare. RNT oferă inclusiv servicii de cablu TV, foarte apreciate datorită diversității din pachete și prețurile reduse.

RNT oferă servicii apreciate în special de firme, având suport rapid permanent și o fiabilitate demonstrată peste mulți dintre concurenții de pe piața românească. Acesta este și motivul pentru care unele dintre cele mai importante evenimente care necesită transmisiuni online fără întreruperi și cu viteză garantată sunt realizate de experții RNT și prin infrastructura RNT.

Europa FM Live pe Plajă este unul dintre festivalurile care se bazează pe RNT pentru transmisia video full HD, transmisia în direct la radio dar și pentru coordonarea tuturor echipamentelor implicate în producția unuia dintre cele mai complexe evenimente muzicale de pe litoral.

Conexiunea până la providerul extern este asigurată prin intermediul legăturilor terestre de fibră optică deținute de RNT.

Interconectarea rețelei din România este asigurata prin 3 conexiuni externe, pe trasee fizice independente, care asigură redundanță și back-up în cazul indisponibilității uneia dintre aceste legături. Punctele de inserție ale celor 3 conexiuni se află în locuri diferite, atât în țară, cât și în Europa, oferind deplină siguranță pentru clienții RNT.

Soluțiile oferite de RNT sunt disponibile la nivelul întregii țări, prin intermediul rețelelor metropolitane RNT.

Informații complete privind serviciile și ofertele special RNT pot fi găsite pe www.rnt.ro.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS