Confidenţialitate

De 1 iunie, Eugenia Nicolae lansează ”De ce nu mă legeni”, în Clubul de Seară

Eugenia Nicolae, concurenta care s-a remarcat în cadrul show-ului Românii au talent, lansează o nouă piesă, dedicată copiilor de toate vârstele: ”De ce nu mă legeni”. În premieră la radio, Eugenia Nicolae aduce piesa în Clubul de Seară, alături de povestea ei specială.

„Piesa De ce nu mă legeni este un strigăt către copilul din noi. Cred că fericirea adevărată, sinceră și nealterată o aflăm doar în copilărie. Legătura dintre noi adulții și noi copiii este trainică și puternică. Este o voce sinceră care există în fiecare din noi și o căutăm mai des decât ne-am imagina.

Piesa De ce nu mă legeni este un semnal de alarmă pentru noi toți. Să fim mai blânzi unii cu alții, mai iertători, mai joviali. Să construim o lume mai bună, ascultând mai des vocea copilului din noi. Când am cântat refrenul acestei piese am trăit un sentiment unic până acum.

Am reușit să accesez stări, amintiri, senzații neexperimentate până acum. Aveam ochii în lacrimi, un nod în gât și întregul corp piele de găină.

Am reușit să termin de cântat refrenul și m-am eliberat, am privit către producător și am văzut aceeași emoție. Am știut că aceasta este varianta finală a înregistrării. Este prima mea piesă la care am plâns în timp ce cântam.” a spus Eugenia Nicolae.

Videoclipul piesei ”De ce nu mă legeni” este regizat de Silviu Mîndroc, cel cu care artista a colaborat și pentru clipul anterior, ”Inima n-o mai răbda”.