Confidenţialitate

De 1 Decembrie, 2.000 EURO ajung la Zalău | VIDEO

Laura din Zalău a câștigat cel mai mare premiu din acest sezon de Dublu sau Nimic. Chiar de Ziua Națională a României, ea a câștigat 2.000 de euro după ce a răspuns corect la toate cele 4 întrebări. Ar fi putut câștiga 2.400, însă a ales să renunțe la o parte din premiu pentru a avea parte de variante ajutătoare și astfel să meargă până la ultima întrebare, în direct la Europa FM. Pentru că a fost 1 Decembrie, toate întrebările au fost legate de Ziua Națională.

Imediat după emisiune, Laura ne-a trimis o fotografie alături de soțul ei, care i-a fost alături pe tot parcursul concursului de la Europa FM.

Concursul Dublu sau Nimic continuă la Europa FM, în Deșteptarea, până pe 17 decembrie iar înscrierile se pot face simplu pe europafm.ro.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Ai curaj să riști totul?

Fiecare răspuns corect dublează premiul acumulat, dar în cazul în care un concurent alege să meargă mai departe și nu știe răspunsul corect, pierde și banii câștigați până în acel moment.

Intri în joc?

În fiecare zi, tot ce știi se transforma în mii de EURO la Europa FM!

Pentru participarea la Dublu sau Nimic, la Europa FM, este necesară înscrierea pe europafm.ro! Poți face acest lucru oricând pe parcursul săptămânii și până la ora concursului în direct, din Deșteptarea.

Pentru mai multe șanse te poți înscrie de mai multe ori în zile diferite și de maximum 10 ori într-o zi.