Confidenţialitate

David Popovici a câştigat a şasea medalie de aur la Campionatul Naţional de înot. „Abia aștept să reprezint România la Paris” | AUDIO

David Popovici a câştigat duminică a şasea medalie de aur la Campionatul Naţional de înot pentru seniori, tineret şi junior. Competiţia s-a desfăşurat la Otopeni.

Tânărul de 18 ani s-a impus în proba de 100 de metri fluture:

„A fost foarte greu, a fost greu, îmi ard picioarele rău dar mi-a plăcut. Nu mă așteptam să meargă atât de bine, sincer să fiu, nu știu, mă face să cred că pot excela și în proba asta. Sunt foarte bucuros când e lumea în tribună, ne ajută, nu numai că ne place și consider că înotul ar trebui să primească mai multă atenție, la fel cum fiecare sport individual din România ar trebui să primească mai multă atenție.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

În weekend, David Popovici s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024, după ce a reuşit baremul la 100 de metri  liber.

Este a doua ediţie de Jocuri Olimpice pentru David Popovici, după cele de la Tokyo din 2020:

„Mă simt bine cu locul asigurat la Paris, știam că o să se întâmple, nu am vrut să mă grăbesc și de-abia aștept să reprezint România la a doua ediție de jocuri pentru mine.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

David Popovici a mai câştigat la probele nationale de 50 m liber, 100 m spate, 50 m fluture şi 400 m liber.

Citește și: David Popovici, în topul campionilor mondiali, alături de Messi, Mbappe sau Nadal