Daniel Pancu va fi noul preşedinte al Rapidului

Daniel Pancu va semna până săptămâna viitoare un contract prin care va prelua conducerea clubului Rapid, anunță principalul acţionar al grupării, Victor Angelescu, pentru Agerpres.

Acesta spune că toţi rapidiştii au vrut ca fostul atacant al „alb-vișiniilor” să ocupe această funcţie, adăugând că fostul antrenor nu a parafat deocamdată contractul, chiar termenii sunt agreaţi de ambele părţi:

„Vom avea discuţii cu Daniel Pancu, va veni la Rapid, dar nu a semnat încă un contract. Dar este agreat de ambele părţi. Când îl vom semna, vom anunţa. El vrea să rămână, noi vrem fel, urmează să vorbim şi să semnăm. Nu cred că e o singură persoană care să fi avut un rol determinant ca Daniel să fie preşedinte, toată lumea de la club şi-a dorit acest lucru, şi suporterii au avut un rol important, toţi rapidiştii. Toată lumea a vorbit cu el şi până la urmă a rămas. Toţi am contribuit la rămânerea lui”, a declarat Angelescu.

Finanțatorul Rapidului are convingerea că Pancu se adapta ușor la noile lui atribuții.

Daniel Pancu, în vârstă de 42 de ani, a fost înlocuit în luna martie de pe banca tehnică a Rapidului, din cauza rezultatelor slabe din Liga a II-a, și înlocuit cu antrenorul Dan Alexa.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS