Dan Voiculescu si-a sustinut nevinovatia duminica seara, intr-o conferinta de presa. Luni se va judeca un alt termen in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare, in care acesta e implicat.

Președintele completului de judecată va audia astăzi inculpații. De asemenea sunt așteptate pledoariile.

La Curtea de Apel București se judecă astăzi un nou termen în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare – în care este implicat Dan Voiculescu.

Președintele completului de judecată va audia astăzi inculpații. De asemenea sunt așteptate pledoariile.

Între timp, președintele fondator al Partidului Conservator află în toamnă dacă procesul va fi mutat de la Curtea de Apel București la o altă instanță.

Pe 24 septembrie se va lua o decizie în acest caz.

Dan Voiculescu se află sub control judiciar într-un alt dosar, cel referitor la șantaj.

Voiculescu a declarat în repetate rânduri că acest dosar este o făcătură și că nu s-a întâlnit decât o singură dată cu Nelu Iordache, unul dintre denunțătorii săi.

Aseară, într-o conferință de presă ținută la Grivco, Dan Voiculescu și-a susținut nevinovăția.

Dan Voiculescu a adăugat că, în opinia sa, acțiunile împotriva lui s-au intensificat din momentul arestării fratelui președintelui Mircea Băsescu.

Dan Voiculescu a anunțat aseară două proiecte pe care le-a pornit.

În primul rând, a pus bazele unui ONG care va analiza toate faptele președintele Traian Băsescu de la revoluție încoace.

În al doilea rând, a discutat cu profesori de drept penal pentru a realiza un manual. Vor fi selectate ‘cazurile cele mai aberante din justiția română din ultimii ani’.