Confidenţialitate

Dan Petrescu a fost numit antrenor principal la CFR Cluj

Dan Petrescu a fost numit, marţi, în funcţia de antrenor al echipei de fotbal CFR Cluj, a anunţat clubul pe site-ul său oficial.

”Suntem bucuroşi să vă anunţăm că Dan Petrescu este, începând de astăzi, noul antrenor al echipei CFR 1907 Cluj!”, se arată în comunicat.

Dan Petrescu a câştigat trei din ultimele patru titluri de campioană ale echipei din Gruia, care în sezonul trecut a fost condusă spre titlu de alt tehnician, Edi Iordănescu.

”Avem toată încrederea că prin experienţa şi devotamentul său, Dan Petrescu va reuşi să obţină şi în perioada care urmează performanţe notabile pe banca CFR-ului”, precizează clubul, adăugând că în zilele următoare va fi prezentată şi echipa cu care Dan Petrescu va lucra la Cluj-Napoca.

CFR Cluj s-a despărţit la finalul sezonului trecut de Edi Iordănescu, iar pe 2 iunie l-a instalat ca antrenor pe Marius Şumudică. Şumudică şi-a reziliat sâmbătă contractul cu campioana României, deoarece ”ambiţiile conducerii privind parcursul european din acest sezon erau altele”, după cum a motivat clubul într-un comunicat.

Foto: CFR Cluj/Facebook