Confidenţialitate

Dan Ilie Morega, surprins lovind un autoturism. Fostul prefect de Gorj este la al 5-lea dosar penal pentru conducere fără permis | AUDIO

Fostul prefect de Gorj, Dan Ilie Morega, se joacă cu polițiștii după ce i-a fost suspendat dreptul de a conduce din motive medicale. Aflat la al 5 le-a dosar penal pentru conducere fără permis și sub măsura controlului judiciar, Morega a fost surprins din nou de șoferi în timp ce conducea prin Târgu Jiu. De această dată, ar fi lovit cu mașina pe care o conducea un alt autoturism. Polițiștii din Gorj fac acum verificări într-un alt dosar deschis.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Fostul prefect are dreptul de a conduce anulat din cauze medicale din data de 6 februarie anul acesta. De atunci, a ignorat interdicția și a fost suprins de polițiști conducând de mai multe ori, înregistrând pe numele lui 5 dosare penale pentru conducere fără permis.

A fost prins în Mehedinți, Gorj și București, iar procurorii din capitală l-au pus sub control judiciar pentru următoarele 3 luni și i-au interzis să se mai urce la volan. Aceeași interdicție a primit-o și din partea procurorilor din Gorj, după ce a fost evaluat medical. Comisia de medici i-au prescris lui Morega și un tratament și a dispus ca acesta să aibă un însoțitor. Joi seara, Dan Ilie Morega a fost fotografiat în trafic de șoferii din Târgu Jiu chiar când a lovit o mașină. Pe baza acestor imagini, polițiștii din Gorj au început verificările.

Sursa foto: Facebook / Trafic și Radare Gorj

Citește și: Ministrul Justiției: Fugarii condamnaţi la închisoare, urmăriți internațional după ce au părăsit țara, vor plăti costul repatrierii | AUDIO