Confidenţialitate

Dan Helciug susține un concert caritabil la București pentru cauzele sociale asociate Maratonului și Semi Maratonului Internațional București

Joi, de la ora 20, are loc la București lansarea platformei de implicare socială a Asociației Bucharest Running Club (ABRC).

ABRC vă așteaptă în Centrul Vechi al capitalei, în Beraria Re:Public, pe Strada Șelari nr. 14, să îi ascultați pe Dan Helciug & Friends la Rock & Run for Life, concertul caritabil care deschide calendarul de activitati si evenimente culturale, sportive, sociale programate pentru acest an.

Încasările din prețul biletelor, în valoare de 20 de lei/ persoană, vor fi donate integral către Fundația Olimpică Română, Home and Hopes for Children România, Hospice Casa Speranței și WWF Romania-Team Panda. Participanții vor avea ocazia să îi întâlnească pe unii dintre ambasadorii Maratonului și Semi-Maratonului București (http://bucharest-marathon.com/category/ambasadori/) precum și pe reprezentanții ONG-urilor beneficiare.

‘Sunt onorat să mă număr printre ambasadorii Maratonului București și Semimaratonului București și îi felicit pe toți care inving sedentarismul și stresul cotidian prin atitudine pozitiva, muzica și sport,’ a declarat Dan Helciug.

‘ABRC este o organizație deschizătoare de drumuri și catalizator de resurse puse în slujba cauzelor și proiectelor care ne insuflețesc. Suntem bucuroși să fim platforma unde artiștii, sportivii, oamenii activi și voluntari se întâlnesc pentru a oferi sprijin celor care au nevoie de el’ a declarat Oana Năstase, director ABRC