Dan Bittman: Vocea mea este refăcută

Într-un interviu acordat unei reviste, solistul Holograf reconfirmă vestea pe care a dat-o în premieră la Europa FM în emisiunea Deşteptarea – este gata să revină pe scenă.

După concertul pe care trupa Holograf l-a susţinut pe 7 martie, formaţia îşi va relua activitatea în forţă în luna aprilie.

În ceea ce priveşte concertul susţinut pe 7 martie, Dan Bittman spune că a fost extraordinar, exact cum se aşteptam şi îşi dorea.

‘În sală au fost foarte mulţi prieteni, dar şi mulţi oameni încântaţi de revenirea noastră, lucru care a însemnat foarte mult pentru noi. Fanii au fost chiar mai entuziasmaţi şi mai emoţionaţi decât noi, care repetaserăm mult pentru ca totul să iasă perfect. Ei însă erau uimiţi când auzeau fiecare piesă şi am văzut că s-au bucurat nespus. Nu a fost obositor, ci doar un concert care ne-a solicitat în nota obişnuită, aşa cum au fost toate spectacolele de până acum’, spune Dan Bittman într-un interviu pentru ProTV Magazin.

Cântăreţul şi-a recuperat vocea în patru luni şi jumătate, perioada îndelungată făcându-l pe artist să îşi îndemne colegii să meargă mai departe fără el.

‘Mi-am îndemnat colegii să meargă mai departe fără mine, pentru că exista posibilitatea ca vocea mea să nu îşi mai revină. Desigur, m-am gândit la alternative, la actorie, de exemplu.

Mă gândeam că aş fi perfect pentru un rol asemănător celui făcut de Marlon Brando în «Naşul», având în vedere vocea mea răguşită. Am luat în calcul, tot în glumă, şi alte meserii: sudura sau tinichigeria. De fapt, viaţa merge înainte şi trebuie să te adaptezi în orice situaţie, aşa că am încercat să tratez lucrurile cu mult umor’, a spus Bittman.

Dan Bittman a anunţat pe 18 februarie, în exclusivitate în Deşteptarea, că este gata să revină pe scenă, acceptând chiar şi să cânte în direct la Europa FM. De atunci, Holograf a început să revină treptat la programul încărcat de concerte cu care-şi obişnuiese fanii.