Dallas, Texas: Atacul armat comis în fața unei galerii de artă a fost revendicat de un individ afiliat Statului Islamic – VIDEO

         Atacul armat comis în fața unei galerii de artă din Dallas a fost revendicat de un individ afiliat grupării teroriste Statul Islamic.   El pretinde că face parte din organizația jihadistă, iar pe cei 2 indivizi care au tras focuri de armă îi numește frații săi.

Cele 2 persoane – ucise de polițiști – au deschis focul în cadrul unui eveniment dedicat caricaturilor cu profetul Mahomed. Un polițist a fost rănit în schimbul de focuri.

 

Indivizii înarmați au deschis focul în Texas în apropierea unei clădiri unde avea loc un concurs de caricaturi cu profetul Mahomed.

În schimbul de focuri, un polițist a fost rănit. Din fericire – toate cele 200 de persoane participante la eveniment sunt în afara oricărui pericol.

Cei doi atacatori au fost împușcați de poliție – iar forțele de ordine au îndemnat la calm.

Forțele de ordine bănuiau că vehiculul cu care s-au deplasat atacatorii ar conține explozibili – motiv pentru care la fața locului a fostr chemată și o echipă de geniști.

Atacul asupra expoziției de caricaturi cu profetul Mahomed a fost revendicat de un individ afiliat grupării Statul Islamic, potrivit unei organizații specializate în supravegherea site-urilor jihadiste.