Daily Mail: Cinci români, răniți în urma accidentului de la Londra

Cinci persoane au fost rănite duminică dimineaţă, după ce o maşină a intrat într-un grup de oameni din cartierul Bellingham, situat în sud-estul Londrei. Martorii, citati de Daily Mail, declară că răniţii ar fi angajaţii români ai unei spălătorii de maşini din apropiere.

De asemenea, unii martori susţin că şoferul ar fi intrat intenţionat în pietoni, deşi aceste informaţii nu au fost confirmate de autorităţile britanice.

Incidentul a avut loc în jurul orei locale 8.20 (10.20 ora României), atunci când maşina a părăsit carosabilul în apropiere de staţia de autobuz Cartford şi s-a izbit în oamenii adunaţi în faţa unei spălătorii de maşini din Bellingham.

Martorii susţin că unul dintre răniţi l-a fugărit inclusiv pe stradă pe şofer, deşi avea faţa acoperită cu sânge.

Ulterior, poliţiştii au intervenit şi l-au arestat pe şoferul care a provocat accidentul rutier.

Printre răniţi se numără un tânăr în vârstă de 25 de ani, iar starea acestuia este critică.

Alte două persoane au fost grav rănite, dar sunt într-o stare stabilă, fiind vorba de o femeie de 35 de ani şi un bărbat de 25 de ani.

De asemenea, alţi doi bărbaţi în vârstă de 36 de ani şi, respectiv, 46 de ani au fost răniţi în accident, dar sunt internaţi în stare stabilă.

Autorităţile l-au transportat şi pe şofer la spital, întrucât prezenta o leziune craniană.

Ciprian Vârlan, reprezentant al secției Consulare din cadrul Ambasadei României la Londra a declarat pentru Europa FM că deocamdată nu au fost primite solicitari de asistența din partea cetățenilor români care ar fi fost implicați în accident.

Sursa foto: Daily Mail

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS