Dacian Cioloș va prezenta la sfârșitul săptămânii lista miniștrilor. O nouă rundă de discuții cu partidele va avea loc sâmbătă

Premierul desemnat Dacian Cioloş a spus, joi, la finalul unei întâlniri cu liderul PSRO Mircea Geoană, că va prezenta la sfârşitul săptămânii componenţa Cabinetului pe care îl propune, menţionând totodată că va avea sâmbătă o nouă serie de discuţii cu partidele politice.

Întrebat, la plecarea de la sediul PSRO, când va prezenta lista de miniştri, premierul desemnat a precizat că ar urma să facă publice aceste nume la sfârşitul săptămânii.

Dacian Cioloş a mai spus că va urma o nouă rundă de consultări cu partidele politice, sâmbătă.

Premierul desemnat a început miercuri o primă serie de discuţii cu partidele politice, având întâlniri cu liderii PNL, UNPR, ALDE, UDMR, PSD.

Joi, după întâlnirea cu PSRO, Dacian Cioloş a mers la sediul Mişcării Populare, unde se află şi liderul acestei formaţiuni, Traian Băsescu.

Răspunzând întrebărilor presei, el a menţionat că şi-a propus să aibă consultări cu toate partidele care au reprezentare în Parlament.

Fostul comisar european pentru Agricultură Dacian Cioloș a fost desemnat, marți, de către președintele Klaus Iohannis, pentru funcția de premier, Iohannis precizând că soluția agreată cu partidele politice, cu foarte mici excepții, este cea a unui guvern de tehnocrați.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS