Confidenţialitate

”Da, mamă”, prilej de surpriză pentru Delia în Deșteptarea! Mama artistei a venit în Garajul Europa FM pentru un duet unic – GALERIE FOTO

Delia a avut parte de o mare surpriză miercuri în Deșteptarea, când, după ce a cântat LIVE noua sa piesă, Da, mamă, în Garajul Europa FM a intrat chiar mama Deliei, care a interpretat chiar un duet împreună cu fiica ei.

Delia, care a lăsat pentru final noul său single, Da, mamă, a fost însoțită apoi chiar de mama sa pentru un duet inedit. După ce s-au îmbrățișat și s-au distrat pe seama revederii, cele două au cântat live refrenul piesei populare ”Dar-ar naiba-n tine, dragoste”.

Lansată luni, Da, mamă este o piesă cu adevărat îndrăzneață și ”are un mesaj pe cât de dur, pe atât de adevărat, pe care și-l pot asuma majoritatea femeilor, dar și a bărbaților, chiar dacă este prezentat dintr-o perspectivă feminină”, a spus Delia, care speră ca piesa ”să îi ajute pe toți care trec prin perioade grele emoționale”.

O coproducție Cat Music și Global Records, piesa „Da, mamă” este compusă de catre Carla’s Dreams, compozitorii hitului „Cum ne noi”, și produsă de către Claudiu Ursache și Alex Cotoi.