Confidenţialitate

Cutremur puternic la granița dintre Afganistan și Tadjikistan | VIDEO

Un seism puternic care a durat cel puţin 30 de secunde a avut loc în regiunea de graniță dintre Afganistan și Tadjikistan. Cutremurul a fost resimţit in capitala Kabul, în nordul Pakistanului dar şi în capitala Indiei, New Delhi. Conform Institutului Seismologic American, seismul a avut magnitudinea de 6,8 revizuita la 6,5.

„Oamenii au ieşit fugind din case”, a declarat un corespondent AFP din oraşul Rawalpindi din Pakistan. Nu au fost raportate victime, potrivit Al Jazeera.

Știre inițială

Un cutremur de 7.7 a fost resimțit în unele zone din Afganistan, Pakistan și India, potrivit martorilor. Nu au fost raportate victime în urma seismului.

Potrivit primelor informații, cutremurul a fost resimțit în capitala Afganistanului, Kabul, precum și în mai multe orașe pakistaneze, inclusiv Islamabad și Lahore.

Martorii au raportat, de asemenea, că au simțit cutremurul în Kashmirul administrat de India, precum și în capitala Indiei, New Delhi.

Seismul, filmat de oamenii din Pakistan

Citește și: Cutremur de 4,9 în județul Gorj. Primarul din Târgu Jiu: „Până în acest moment, nu avem nicio clădire afectată”

Sursa foto: Shutterstock