Confidenţialitate

Curți inundate după ploile torențiale din timpul nopții

Inundaţii în mai multe localităţi din Prahova, unde marți seară a plouat torenţial câteva ore

Câteva gospodării sunt inundate și în Bucureşti şi Ilfov.

Până joi dimineață, la 6.00, pe râuri din mai multe bazine din jumătatea de est a ţării este cod portocaliu de inundaţii.

Ploaia torenţială care a căzut în judeţul Prahova a provocat inundaţii în mai multe localităţi; pompierii au intervenit aseară în oraşele Boldeşti Scăieni, Urlaţi şi în comuna Bărcăneşti pentru evacuarea apei acumulate în curţi şi locuinţe.

În municipiul Ploieşti reprezentanții ISU au intervenit cu motopompe pentru evacuarea apei în cartierul Mimiu şi pe strada Clopotari.

12 echipe ale Apa Nova cu 49 de muncitori au lucrat aseară și în București; pompierii au răspuns celor 60 de solicitări venite din partea bucureștenilor.

Au fost probleme din cauza ploii torențiale pe şoseaua Fundeni, strada Dealu Cotmeana, strada Livezilor, strada Bihor, strada Walter Mărăcineanu, strada Gheorghe Petre, Şoseaua Bucureşti – Urziceni, strada Periniţa, Anton Pann, strada Gramont şi strada Mihai Viteazu.

Și în județul Ilfov  au fost probleme, la Cernica, Afumaţi şi Dobroeşti mai multe case și gospodării au fost inundate.

Hidrologii au emis cod portocaliu de inundaţii pentru mai multe judeţe din jumătatea de est a ţării, valabil până joi dimineața.

Aveertizările vizează râuri din judeţele Harghita, Neamţ, Bacău, Vrancea, Vaslui, Iaşi, Galaţi, Constanţa şi Tulcea.