Instanța judecă, marţi, contestaţia lui Gheorghe Dincă la decizia de arestare preventivă

Curtea de Apel Craiova judecă, marți, contestaţia lui Gheorghe Dincă, bărbatul acuzat de uciderea celor două fete în Caracal, la decizia de arestare preventivă.

Pe rolul Curții de Apel Craiova apare pentru marți dimineață judecarea contestaţiei formulate de Gheorghe Dincă la decizia de arestare preventivă.

Luiza Melencu (18 ani) a dispărut în luna aprilie 2019, după ce a luat o mașină de ocazie. În același mod a dispărut Alexandra Măceșanu (15 ani). Gheorghe Dincă a fost identificat abia vineri, după ce Alexandra a sunat de 3 ori la 112 pentru a-și anunța răpirea.

Gheorghe Dincă a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sâmbătă, prin decizia magistraților Tribunalului Dolj. Imediat după ce magistrații Tribunalului Dolj au decis arestarea preventivă a lui Gheorghe Dincă, acesta a depus contestație.

Inițial, el era acuzat de trafic de minori şi viol, dar după ce Dinca a recunoscut două crime și anchetatorii au găsit, într-un butoi, oase calcinate și dinți de natură umană, au extins cercetările pentru omor calificat.

Potrivit unor surse judiciare, agresorul a lovit-o cu putere pe Alexandra, după ce a surprins-o pe fată vorbind la 112. Fata a căzut și a rămas inconștientă, în timp ce agresorul s-a urcat în mașină și a plecat în oraș.

Surse judiciare mai spuneau că Luiza Melencu, fata răpită în luna aprilie, a fost omorâtă la scurt timp după ce a fost sechestrată, adică în aceeași zi.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS