Confidenţialitate

Curaj și Let’s do it: Anamaria Hâncu, Global Records

Interviu de Sorin Dragomir

Ați participat vreodată la marea curățenie națională? “Let’s Do It, Romania” este cel mai mare și ambițios proiect de voluntariat care s-a realizat vreodata în Romania și care presupune curățarea de deșeuri a întregii țări, într-o singură zi.

Dar când ați aflat că INNA a devenit artistul cu peste un miliard de vizualizări pe canalul de YouTube, v-ați întrebat cine sunt cei care alcătuiesc echipa care a ajutat-o să atingă această performanță?

Anamaria Hâncu este unul dintre tinerii care se află în spatele campaniei “Let’s do it, Romania”, iar în prezent este Promotion Manager al casei de discuri GLOBAL RECORDS, casă de discuri care se află în spatele unor artiști precum INNA, Antonia, Alexandra Stan, CARLA’s DREAMS, Nicoleta Nucă.

Cum faci trecerea de la o preocuparea pentru problemele de mediu la provocările pe care le presupune lucrul cu artiști care au cucerit piața internațională a muzicii, dar și cum reziști într-o astfel de carieră aflați în Lumea Europa FM. Anamaria Hâncu ne spune la ce trebuie să se aștepte un tânăr care vrea să pornească pe un astfel de drum și, mai ales, cum depășești piedicile inerente într-un astfel de parcurs profesional.

https://soundcloud.com/europafmromania/anamaria-hancu-interviu-lumea-europa-fm-sorin-dragomir