Confidenţialitate

Cuplul prezidențial american Michelle și Barack Obama și-au făcut declarații de dragoste

Invitat într-o ediție specială a binecunoscutei emisiuni a lui Ellen Degeneres, președintele american Barack Obama i-a recitat o poezie soției sale, Michelle. Decorul a fost unui romantic. În spate, o perdea rosie și mai multe buchete de flori. “Cineva sa sune la Celula de criză pentru că atmosfera se va încinge. Michelle, da data asta te voi răsfăța și îți voi găti dovlecei cu pâine și voi așeza câteva legume pe un platou”, a spus Barack Obama, făcând aluzie la modul său sanatos de viață pentru care militează prima doamna.

Devenind serios, Obama a continuat: “Michelle, am luat multe decizii bune ca presedinte, însă cea mai buna decizie din viata mea a fost sa te aleg pe tine. Iti multumesc ca ma suporti.

În aceeasi emisiune, însuși președintele american a fost suprins de sotia sa, tot cu un mesaj video. Si ea i-a scris o poezie: „Trandafirii sunt rosii, violetele sunt albastre, tu esti presedinte iar eu sunt iubita ta”. Am scris poezia in timp ce faceam o suta de flotari”, a adăugat prima doamnă.