Cumnatul lui Sebastian Ghiţă, audiat la DNA Ploieşti

Cumnatul lui Sebastian Ghiţă, Cristian Anastasescu, a fost adus cu mandat astazi la sediul DNA Ploieşti, unde este audiat în calitate de suspect într-un dosar nou de corupție, care vizează afaceri controversate cu bani publici – transmite corespondentul Europa FM, Diana Frâncu.

Cristian Anastasescu, cumnatul lui Sebastian Ghiță, consocut ca mâna dreaptă a fostului deputat, a fost adus sub escortă la audieri, în calitate de suspect, cu câteva minute înainte de ora 12.00.

Acesta a declarat jurnaliștilor că nu cunoaște motivul pentru care a fost din nou adus la DNA Ploiești, parchet unde a fost citat în calitate de martor în mai toate dosarele în care inculpat a fost Ghiță.

Cea de-a doua persoană adusă la audieri, tot în calitate de suspect, este Bogdan Padiu, reprezentantul societăți Teamnet, conoscută pentru contractele pe care le-a avut cu Casa Națională de Sănătate.

Sursele citate susţin că Teamnet Group era controlată de Sebastian Ghiţă şi firma a câştigat mai multe licitaţii de contracte executate pe bani publici.

Deocamdată nu sunt detalii în legătură cu această nouă anchetă, dar pe surse se vorbește despre un prejudiciu uriaș de peste 50 de milioane de euro.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS