Cum trebuie aplicata crema autobronzanta

Toti iubim bronzul natural dar nu reusim de fiecare data sa ajungem la plaja din diverse motive. Cu ajutorul cremei autobronzante poti avea un bronz demn de invidiat tot anul fara a iesi din casa.

Aplicarea cremei se face cu usurinta daca respecti pasii urmatori:

I

Scapa de pielea moarta in timp ce-ti faci dus, cu ajutorul unui burete special si un gel de dus cu granule abrasive. Exfolierea iti va lasa pielea fina pentru aplicarea cremei.

II

Usuca-te complet si imbraca-te cu un costum de baie sau cu un slip. Asta daca vrei sa imiti intocmai bronzul de la mare. Pentru ca tot esti acasa, poti renunta complet la haine si vei fi bronzat din cap pana in varful picioarelor…asta daca ai atat crema.

Daca alegi sa pastrezi un slip pe tine, trebuie sa iti dai cu crema avand grija sa nu te patezi pe haine.

III

Incepi sa-ti dai cu crema de la picioare in sus.

Trebuie sa aplici un strat destul de gros de crema, mai gros decat cel de lotiune de corp. Crema se aplica cu o miscare circulara pentru a nu ramane urme inestetice.

IV

Imediat ce ai terminat de aplicat crema, spala-te bine pe maini. Insista intre degete si curate bine crema de sub unghii. Ar fi total nepotrivit sa te trezesti cu mainile cu pete negre sau foarte inchise la culoare.

V

Lasa crema sa se usuce aproximativ 15 minute dupa care te poti imbraca cu haine largi pana se usuca complet. Aproximativ o ora dureaza procesul complet. Trebuie sa lasi crema sa se usuce pentru a obtine un bronz uniform.

VI

Daca inca esti prea alb, poti repeta aplicarea cremei de mai multe ori pentru a obtine culoarea dorita.