Confidenţialitate

Cum s-au costumat celebrităţile pentru petrecerea de Halloween

Starleta de televiziune Kim Kardashian West, cântăreaţa Mel B sau modelul Heidi Klum s-au numărat printre celebrităţile care au impresionat cu costumele spectaculoase pe care le-au purtat la petrecerile organizate de Halloween miercuri seară în Statele Unite, potrivit PA.

Kim Kardashian West a apărut deja în presa americană în cursul zilei de miercuri după ce ea şi surorile ei s-au deghizat în modele ale casei de modă Victoria’s Secret, însă a avut timp suficient pentru a-şi schimba costumaţia în timpul serii.

La New York, numeroase staruri au participat la tradiţionala petrecere pe care modelul Heidi Klum o organizează de Halloween în apartamentul ei din New York.

Modelul german are reputaţia unei avangardiste în ceea ce priveşte costumele sale, iar în acest an s-a transformat în personajul Fiona din franciza “Shrek”.

 

View this post on Instagram

 

😘💚

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Iubitul ei actual, Tom Kaulitz, s-a deghizat în personajul Shrek.

Printre invitaţii de la această petrecere s-a aflat şi cântăreaţa Mel B, care a purtat o mască reprezentând-o pe Victoria Beckham, fosta ei colegă din trupa Spice Girls. Ea a fost însoţită de un prieten care îl imita pe David Beckham.

 

View this post on Instagram

 

Yipppppeeee NY Halloween party is ON

A post shared by Scary Spice Mel b (@officialmelb) on