Confidenţialitate

Cum s-a văzut primul weekend al Festivalului Internațional de Teatru de Stradă București – B-Fit in the Street! – GALERIE FOTO

Singurul festival internațional de teatru de stradă din București, B-Fit in the Street! a devenit anul acesta cel mai mare eveniment de profil din țară. Între 1 și 30 iulie, a noua ediție a festivalului aduce la București sute de artiști internaționali și peste 40 de spectacole din Franța, Columbia, Italia, Germania, Olanda, Austria, Spania și România.

În fiecare weekend din luna iulie, de vineri până duminică, de la ora 19:00 până la ora 23:00 în următoarele zone din Capitală: Piața George Enescu, Piața Revoluției, Parcul Krețulescu, Calea Victoriei, Piațeta Odeon, Piața Universității, Piața Constituției, Parcul Unirii, Bulevardul Unirii și Centrul Istoric.

Astfel, în timpul zilei, străzile vor fi împânzite de spectacole itinerante ale artiștilor pe catalige, performance-uri participative, spectacole de magie și street dance, statui vivante, personaje supradimensionate și parade de culoare, dans și muzică.

Reprezentațiile de seară animă peisajul bucureștean cu acrobați care dansează pe calcane luminate de proiecții 2D sau suspendați deasupra orașului, cu spectacole de lumină, jonglerii cu foc, personaje gigantice luminoase, reprezentații de tango, atmosferă de cabaret și costume spectaculoase.

Fotograful Octav Drăgan a surprins în imagini cele mai impresionante momente din primul weekend al Festivalului Internațional de Teatru de Stradă București – B-Fit in the Street!

Sâmbătă, 1 iulie, la B-Fit in the Street!

Deschiderea Festivalului Internațional de Teatru de Stradă București – B-Fit in the Street! a avut loc loc sâmbătă, începând cu ora 19:00, și a fost marcată prin trei momente spectaculoase semnate de companii internaționale de teatru urban.

Duminică, 2 iulie, la B-Fit in the Street!