Cum s-a văzut concertul Vunk – „Secretul tău” – GALERIE FOTO

Trupa Vunk a susţinut joi seară concertul de lansare al albumului „Extrovertit” printr-un spectacol ce a pus în scenă peste 50 de performeri.

Concertul, intitulat “Secretul tău”, a fost una dintre cele mai spectaculoase producţii din industria muzicală românească, povestea lui fiind inspirată din lumea lui Jules Verne şi universul vizual al genului steam punk.

Show-ul, desfăşurat la Sala Polivalentă, a fost deschis de Feli. Artista care a interpretat, alături de public, cele mai cunoscute piese ale sale, precum „Creioane colorate”, „Timpul” sau „Constantine, Constantine”.

Printre invitaţii surpriză ai concertului s-au numărat Alina Eremia şi Aura Dănciulescu, solista trupei rock Scarlet Aura, alături de care Cornel Ilie a interpretat piesa care a dat nume spectacolului – „Secretul tău”.

Foto: Petru Ivu

Show-ul a cuprins o scenă de mari dimensiuni, creaturi din alte lumi, costume sofisticate, coregrafii inedite şi, pentru prima dată, un rol principal feminin, interpretat de Raluka.

Concertul nu a fost lipsit nici de suprize pentru artişti. Sărbătoritul serii, Cornel Ilie, născut pe 25 mai, a fost luat prin surprindere de sutele de fani care i-au cântat într-un singur glas „La mulţi ani”.

„Pentru concertul Secretul tău, am transformat nişte piese de ale noastre în nişte momente de musical. Este un musical mult mai britanic decât cel din Statele Unite.

Am încercat să creez nişte momente prin care să pot spune o poveste, folosindu-mă doar de versurile pieselor.

Toate momentele vor conţine parte de coregrafie, piese transformate cu totul, şi ca sound şi ca structură, în aşa fel încât, de la începutul şi până la sfârşitul spectacolului să spunem o poveste.

Toată povestea este pe fundul unui ocean, scena este un submarin, care se numeşte Enigma. Amândoi trăim într-o lume pe care am transformat-o, sătui de lumea în care trăim acum.

Este o întreagă metaforă toată această poveste. Este o poveste de dragoste, dar şi o poveste de regăsire şi de acceptarea a unor emoţii pe care să le spui celuilalt”, a explicat Cornel Ilie pentru Europa FM.

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS