Confidenţialitate

Cum s-a reinventat antreprenoarea Silvia Floareş, co-fondatoarea Roditor Food Market, cu ajutorul GeniusIMM de la UniCredit Bank | VIDEO (P)

Acum, mai mult ca oricând, e complicat să fii antreprenor. Pentru a se adapta vremurilor, mulți întreprinzători sunt nevoiți să își adapteze sau chiar reinventeze afacerea. Greu, fără doar și poate, dar un restart aduce de multe ori cu sine și lucruri bune. Iar dacă e să privim cu deschidere o situație dificilă, putem spune că trăim cele mai potrivite zile pentru schimbare, iar tot ce poate fi schimbat în bine, merită schimbat acum.

UniCredit Bank vine să sprijine antreprenorii în acest demers. GeniusIMM e un pachet de cont curent cu focus pe soluții digitale și optimizarea costurilor.
Pachetul pleacă de la o variantă de bază de 39 de lei, care dă acces la conturi, carduri, un număr de tranzacții, și totodată 3 certificate digitale pentru semnătura electronică calificată. Pachetul se poate completa, simplu, cu alte extraopțiuni. Pentru că GeniusIMM e un pachet pe care ți-l faci cum vrei și ai nevoie tu.

Despre flexibilitate în perioade delicate și parteneri de încredere care să înțeleagă antreprenorii am stat de vorbă, la Europa FM, Silvia Floareş, co-fondatoarea Roditor Food Market.

Silvia Floareş a organizat primele două târguri cu antreprenori români în urmă cu doi ani, ca un proiect pilot, apoi anul acesta a descoperit că planurile sale trebuie schimbate, în contextul pandemiei COVID-19. S-a produs o digitalizare accelerată și a găsit partenerul ideal care să o ajute în acest sens – UniCredit Bank . Așa s-a născut Roditor Food Market, o scenă de prezentare specială pentru zona agro-alimentară.