Cum poți să urmărești în continuare Europa FM pe Facebook

După numeroase schimbări realizate de Facebook și multe anunțate pentru perioada următoare, este posibil ca mesajele Europa FM de pe Facebook să nu mai fie vizibile pentru cei care au dat Like paginii. Pentru a evita asta, este necesar un pas simplu, dar eficient, pentru a continua să primești în Facebook informațiile de la Europa FM.

Dacă accesezi pe Facebook, de pe un calculator, direct pagina Radio Europa FM vei observa lângă opțiunea de Like și pe cea de a Urmări postările (Following). Aceasta trebuie selectată și pentru a nu pierde nimic important, poți alege să vezi primele noutățile (See First) de la Radio Europa FM.

Dând click pictograma sub formă de creion poți seta dacă să primești notificări la postările noi sau la transmisiunile video sau poți alege să păstrezi setările default alese de Facebook, acestea fiind de multe ori suficiente pentru cei mai mulți utilizatori frecvenți ai rețelei de socializare.

Cum poți urmări Radio Europa FM în aplicația de mobil Facebook

Nu este neapărată nevoie să deschizi un calculator pentru a face aceste setări pentru pagina de Facebook Radio Europa FM. Poți folosi aplicația Facebook pentru a accesa pagina Radio Europa FM, de unde să selectezi opțiunea Urmărești (Following) și apoi să bifezi opțiunea să vezi primele noutățile (See First) de la Radio Europa FM. Similar variantei pentru desktop, poți seta ce fel de notificări să primești. De exemplu, dacă vrei să afli când transmitem video live, poți bifa această opțiune.

 

Cum poți deosebi pagina oficială Europa FM de altele

Pagina Europa FM de pe Facebook are o bifă albastră în dreptul numelui, ceea ce îți certifică autenticitatea ei.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS