Cum arată protestul organizat sub numele „Toate drumurile duc la București” – GALERIE FOTO

Cele mai recente estimări ale organizatorilor arată că aproximativ 60.000 de persoane se află în centrul Bucureștiului, sâmbătă seara. La nivelul întregii țări, numărul celor care protestează ar fi estimat la peste 70.000.

După ora 19:20, participanții la manifestația din București, organizată sub numele „Toate drumurile duc la București”, au pornit spre Piața Unirii, în marș, cu destinația Palatul Parlamentului.

Înainte să pornească spre Parlament, fotograful Octav Dragăn a surprins în imagini amploarea protestului din București.

Se estimează că la Parlament se va ajunge în jurul orei 21.00.

Aproape 1000 de persoane au venit sâmbătă seară în Piaţa Unirii din Iaşi. În Galați, numărul celor care participă la protest este estimat la peste 1000 de persoane. În Brașov  numărul participanților la manifestație este, de asemenea, de aproximativ 1000. La Sibiu, peste câteva sute de protestatari s-au strâns sâmbătă seara, în Piaţa Mare. Protestul de la Sibiu este împotriva coaliției aflate la guvernare, PSD-ALDE.

În Cluj-Napoca, în jurul orei 20.00, numărul manifestanților adunați în centrul orașului era estimat de presa locală de aproximativ 5000.

Proteste au fost organizate în această seară și la Târgu Mureș, Baia Mare, Satu Mare, Zalău, Piatra Neamț și Târgu Mureș.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS