Cum arată o furtună la peste 11.000 metri – FOTO

Un pilot a surprins o imagine spectaculoasă la peste 11.000 de metri, ce ilustrează atât ferocitatea atmosferei turbulente, dar şi frumuseţea Mamei Natură în timpul unui fulger.

Potrivit The Independent, Santiago Borja a declarat că se afla într-o aeronavă în timpul unui zbor deasupra Oceanului Pacific, la o altitudine de peste 11.000 de metri, când a realizat această fotografie.

“Îmi place această fotografie atât de mult deoarece poţi simţi mărimea uimitoare a furtunii, dar şi puterea ei. Dar, în același timp, este minunat că poți zbura lin, în jurul ei, fără să te atingă”, spus Borja.

Santiago Borja este pilot pentru compania LATAM Ecuador Airlines. Fotografia a fost făcută cu aparatul de fotografiat Nikon D750, la sud de Panama, dintr-un un Boeing 767-300.

“La început, realizam fotografii cu natură şi peisaje. Din moment ce iau camera peste tot, am început să captez furtuni şi experienţe din timpul zborului, combinând cele două mari pasiuni ale mele, zborul şi fotografia”, a mai spus Borja.

furtuna (1)