Confidenţialitate

Cum arată noul catalog IKEA pentru 2018 – GALERIE FOTO

Noul catalog IKEA pentru 2018 a fost lansat joi și cuprinde 326 de pagini. În perioada 17 august – 7 septembrie, peste 800.000 de exemplare ale noului catalog IKEA 2018 vor fi distribuite în locuințele din București și împrejurimi.

Tema anuală, „Mai mult timp pentru tine”, pornește de la spațiul de acasă în care oamenii își fac timp pentru lucrurile care contează cel mai mult pentru ei. Cea mai versatilă cameră din casă este camera de zi, în care oamenii își întâmpină familia și prietenii, sărbătoresc evenimente importante și evenimente mai puțin importante.

În camera de zi se întâmplă o mulțime de lucruri; este locul care se transformă în sală de sport pentru Pilates pe covor, în teatru pentru repetițiile de serbare, în cinema pentru maratoanele de seriale sau în grădină pentru plantele de apartament.

Camera de zi este spațiu public și spațiu personal, iar Catalogul IKEA de anul acesta oferă soluții pentru a expune ce este important și pentru a ascunde ce vrei să păstrezi pentru tine.

„Casele se schimbă pentru a face loc unor noi activități, obiceiuri și stiluri de viață, iar tema de anul acesta despre asta vorbește”, spune Daniela Stoican, PR Manager IKEA România.

Povești în catalogul IKEA 2018

Catalogul IKEA 2018 include editoriale legate de viața acasă și impactul social pe care îl au inovația și designul IKEA. Cele 14 povești pot fi descoperite în paginile catalogului și ating subiecte fascinante din toate colțurile globului.

Josh, un nomad urban din Berlin, duce o viață plină și are nevoie de mobilă ușoară, pe care să o poată transporta oriunde. Stilul lui este complet diferit față de cel al designerului parizian haute couture Maryam Mahdawi, care propune un interior în care Marie Antoinette ar putea trăi în zilele noastre.

Sub tema inovație în design este prezentată povestea fotoliului STRANDMON, fabricat manual în România, de meșteri foarte talentați. În conținutul digital extins, curioșii pot descoperi povestea lui Nicolae Mureșan din Lăpuș, Transilvania, un tapițer cu experiență care s-a născut și a crescut în zonă, mândru să vorbească despre cum se fabrică scaunul STRANDMON.

Filmul în care meșterul român vorbește despre pasiunea locuitorilor din Lăpuș pentru lucrul manual este disponibil în toată lumea IKEA cu subtitrările aferente.