Cum arată al treilea câștigător al mașinii Europa FM (VIDEO)

Câștigătorul a fost invitatul matinalilor Monica, Vlad și George joi, în Deșteptarea

La aniversarea a 14 ani de Europa FM, Monica Anghel, Vlad Petreanu și George Zafiu au avut o ediție specială a emisiunii Deșteptarea în care au oferit o mulțime de premii, printre care și cea de-a treia mașină a concursului ‘Hitul cu Bani’.

Diamandescu Dorin din Constanța a indicat corect, pe 26 mai, toate piesele propuse de matinalii Europa FM și va conduce începând de azi noua lui mașină, un Citroen C3. Câștigătorul a fost invitatul matinalilor Monica, Vlad și George joi, în Deșteptarea. El a primit cheile noii sale mașini, a dat primul claxon și a demarat cu frumos Citroen C3 din fața radioului direct către un drive test în oraș.

Click aici pentru video

Concursul continuă la Europa FM

Cu Europa FM poţi câştiga mii de euro şi o maşină în fiecare lună! După ce ai auzit Hitul cu Bani la Europa FM ai la dispoziţie 10 minute pentru te înscrie în concurs, trimiţând un SMS la numărul 1721 (SMS cu tarif normal, valabil în reţelele de telefonie mobilă Vodafone, Orange, Cosmote) cu textul HITUL CU BANI, urmat de numele şi oraşul în care asculţi Europa FM.

Exemplu SMS valid: HITUL CU BANI, Andrei Andrei, Iaşi

Fiecare Hit cu Bani este precedat de un jingle care-ţi reaminteşte cum te poţi înscrie în concurs. Pentru a te ajuta şi mai mult, DJ-ii Europa FM vor anunţa la sfârşitul piesei numele ei şi al artistului. Nu-ţi mai rămâne decât să trimiţi SMS la 1721 în decurs de 10 minute.

Sunt înscrişi în concurs doar participanţii care au trimis SMS-uri valide, ce au fost recepţionate de către Europa FM, în intervalul de 10 minute de la momentul anunţării concursului. La tragerile la sorţi pentru maşini participă toate SMS-urile valide primite de Europa FM între două extrageri ale marilor premii.