”Cum am învățat să conduc” – în regia lui Eugen Gyemant, la Teatrul de Comedie/ ”Când apar situații limită, care ne obligă să ne reevaluăm părerea despre bine și rău, putem resimți un șoc. Unul necesar”

‘Cum am învăţat să conduc’, de Paula Vogel, se joacă în Sala nouă a Teatrului de Comedie din București, miercuri, 8 aprilie, de la ora 19.00.

Din distribuție fac parte actorii Şerban Pavlu, Ioana Anastasia Anton și Delia Nartea – AUDIO.

‘Cum am învățat să conduc’ este povestea unei relații interzise din America anilor 60, care începe … într- o seară caldă de vară, în care o tânără de 17 ani stă – alături de un bărbat însurat – într-o mașină parcată în întuneric…

Una dintre lecțiile învățate de naiva protagonistă : cum poate să scape de ‘prădători’. Sunt dezvoltate, pe percurs, teorii precum ‘Bărbații vor un singur lucru’ și sunt explicate tactici de apărare în fața cuceritorilor de profesie (una dintre aceste ‘tactici’ are următorul motto: ‘O femeie udă iese mai puțin în evidență decât una beată’).

Regia îi aparține lui Eugen Alexandru Gyemant, cunoscut și pentru ‘Îndoiala’, de John Patrick Shanley (povestea preotului suspectat că ar fi abuzat un copil într-o școală catolică) – piesă jucată la Teatrul Maria Filotti din Brăila (spectacolul va fi găzduit pe 21 aprilie de Teatrul ODEON din București).

‘Când suntem puși în fața unei situații limită care ne obligă să ne reevaluăm concepția despre ce e bine și ce e rău, despre cum ar trebui să fie lucrurile, poate fi un șoc puternic. Un șoc necesar, pentru că, din când în când, trebuie să re-evaluăm lucrurile acestea’ spune Eugen Gyemant, într-un interviu acordat Europa FM.

______________________________________________________

Cum am învăţat să conduc – de Paula Vogel

Traducerea & regia: Eugen Gyemant

Unchiul Peck – Şerban Pavlu

Mititica – Ioana Anastasia Anton

Mătuşa Mary / Bunica / Judy – Delia Nartea

Mama / Sally – Smaranda Caragea

Bunicul / Jerome / Chelner – Alexandru Conovaru

Regia Eugen Gyemant

Durata spectacolului: 1h 50 min

Preț bilet: 22 lei

Spectacol nerecomandat copiilor sub 14 ani