Confidenţialitate

Cum a fost primul sărut al vedetelor – GALERIE FOTO

Experienţa primului sărut poate fi frumoasă, haioasă sau mai puţin plăcută, însă oricum ar fi, acestea nu se uită. Acest lucru este valabil şi în rândul celebrităţilor, care şi-au adus aminte de primul sărut.

Taylor Swift

Taylor Swift

Pentru Taylor Swift primul sărut a fost o experienţă plăcută. La vârsta de 15 ani era singura dintre prietenele sale care nu se sărutase niciodată. Taylor a fost într-o relaţie timp de un an cu băiatul care i-a oferit primul sărut, iar artista a compus şi o melodie despre relaţia cu el, intitulată “Fifteen”.

Ed Sheeran

Ed-Sheeran

Pe Ed Sheeran amintirea primului sărut franţuzesc îl duce la momentul în care a văzut un film cu Pierce Brosnan. Scena sărutului franţuzesc din acel film i s-a părut „ciudată şi umedă”.

Leonardo DiCaprio

leonardo-dicaprio

Una dintre experienţele neplăcute a primului sărut a fost trăită şi de Leonardo DiCaprio, întrucât a implicat multă salivaţie din partea domnişoarei. Leonardo a povestit într-un interviu că a fost nevoit să se îndepărteze şi să expulseze excesul. Încă nu este foarte încântat de actul sărutului, dar se predă sentimentelor pe care i-l oferă această experienţă cu femeia care îl face fericit.

Selena Gomez

selena gomez

Primul sărut al cântăreţei Selena Gomez a fost în cadrul filmului “Viaţa dulce a lui Zack şi Cody”, a fost la vârsta de 12 ani cu unul dintre actorii principali, Dylan SprouseSelena îşi amnteşte că s-a întins să îl sărute pe Dylan şi a închis ochii prea devreme, astfel că a ajuns să rateze jumătate din buzele simpaticului actor.

Zac Efron

zac-efron

Primul sărut pentru Zac Efron a fost în cadrul unui joc, “Adevăr sau provocare” pe vremea când era în clasa a cincea. Zac îşi aminteşte că momentul s-a petrecut într-o casuţă din copac şi era singurul băiat dintre mai multe fete, aşa că a fost destul de solicitat.

Tyler Posey

tyler-posey

Cu siguranţă Tyler Posey nu poate uita primul sărut, având în vedere că a fost cu Miley Cirus. Aceştia s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru producţia“Doc”, în care personajul principal era Billy Ray Cirus, tatăl lui Miley.

Tyler era singurul copil de pe platou, având doar nouă ani, astfel că Miley venea sa petreacă timpul cu el. S-au plăcut unul pe celălalt şi au fost împreună într-o relaţie care a durat 2 ani, timp în care au avut şi primul lor sărut. Tyler îşi aminteşte că “eram atât de tineri… eram emoţionat chiar şi când ne ţineam de mână”.