Confidenţialitate

Cum a fost la Europa Live pe Plajă 2019 – GALERIE FOTO

La o lună de la Europa FM Live pe Plajă 2019 ne amintim cum a fost la cel mai mare eveniment muzical de la malul mării. În cele trei seri au urcat pe scenă, în faţa zecilor de mii de oameni cei mai în vogă artişti ai momentului.

La Rock Night, ne-am distrat alături de Gramofone, ALEX & THE FAT PENGUINS, Les Elephants Bizarres, Toulouse Lautrec, The Mono Jacks, VAMA, byron și Grimus.

Gramofone

 ALEX & THE FAT PENGUINS

Les Elephants Bizarres

Toulouse Lautrec

The Mono Jacks

0

VAMA

byron 

Grimus

În cea de-a doua seară, pe 9 august, i-am avut alături de noi pe Voltaj, Ioana Ignat, Alina Eremia, The Motans, Irina Rimes, Delia, Lidia Buble, Edward Sanda, Smiley, Sore, Feli, Jean Gavril, Jo, Juno, Seredinschi, Cabron, Dorian, 7 Klase, Dominique şi Emilian.

Tot în cea de-a doua seară, Moise Guran și Vlad Petreanu au urcat pe scenă, unde au transmis un mesaj puternic publicului strâns pe plaja dintre Venus și Saturn, dar și celor de acasă, care i-au ascultat la radio sau urmărit pe europafm.ro.

Alina Eremia

Lidia Buble

Irina Rimes

The Motans

Artiştii HaHaHa Production

0

Voltaj

Delia

0

Europa FM Live pe Plajă 2019 s-a încheiat sâmbătă, 10 august, cu unii dintre cei mai apreciați artiști ai momentului în România, dar și noi talente care s-au afirmat mai recent: Nicole CherryLiviu TeodorescuJurjakAddaLoraDJ Project și AmiAntoniaBere GratisVunkVanotek şi Carla’s Dreams.

Nicole Cherry

Liviu Teodorescu

Jurjak

Adda

Lora

DJ Project şi Ami

Antonia

0

Bere Gratis

Vunk

Vanotek şi Lori

 /></p>
<p><img decoding=

Carla’s Dreams

Foto: Mircius Aecrim