Cum a fost concertul Zdob şi Zdub din Garajul Europa FM (VIDEO)

Miercuri, Zdob şi Zdub a concertat în cel mai muzical garaj din România – Garajul Europa FM.

Formatia Zdob si Zdub a sustinut miercuri seara un concert de zile mari in Garajul Europa FM, show la care au asistat sute de fani ai artistilor.

A fost o atmosfera deosebita! Dat fiind faptul ca era prima noastra experienta in Garajul Europa FM nu prea aveam idee cum e, nu stiam ca vom canta chiar intr-un garaj. Ne-am simtit ca la inceputurile trupei, publicul a fost minunat, toti erau relaxati, a fost ca la o petrecere intre prieteni. In plus, desi evenimentul a fost transmis live, noi nu am simtit prezența camerelor, am cantat și ne-am bucurat de atmosfera, sper ca cei de acasa au simtit asta!‘, a spus Valeriu Mazilu, trompetistul trupei.

Indragitii artisti moldoveni au cantat timp de mai bine de o ora atat piese de pe noul lor album, ‘Basta Mafia‘, cat si alte hituri ale formatiei.

Albumul ‘Basta Mafia‘, lansat in Romania impreuna cu MediaPro Music, contine 13 piese, printre care Moldovenii s-au nascut, Dunarea, Langa Codrii de Arama, Om cu Inima de Lemn, So Lucky si doua bonus tracks.

Vezi înregistrările video din concert