Cum a fost concertul Europa FM din Brașov cu Lora și Bere Gratis – GALERIE FOTO

Sâmbătă, în Brașov, devenit de sărbători Oraș de Poveste, Europa FM a dat întâlnire turiștilor și localnicilor cu cea mai bună muzică live cântată de Lora și Bere Gratis, în Piața Sfatului.

La ora 17:00, Toader Păun, gazda evenimentului, a dat startul distracției alături de Lora și Bere Gratis, iar timp de aproximativ două ore toată lumea a uitat de frig și s-a bucurat de atmosfera creată de artiști sub lumina unui brad impresionant, adus în Piața Sfatului din Vama Buzăului.

Cu o înălțime totală de 31 de metri , din care un segment de 2,5 m este în pământ, este cel mai mare brad din ultimii ani pregătit de autorirățile locale în centrul Brașovului.

Show-ul de sâmbătă seara s-a încheiat cu o surpriză pentru cei prezenți oferită de Miță, solistul Bere Gratis, care a oferit o interpretare magistrală a colindului ”O ce veste minunată”. Piața Sfatului s-a transformat într-un imens cor ce a dat glas uneia dintre cele mai frumoase piese de sărbători.

Concertul Europa FM de sâmbătă a fost suținut de Primăria Municipiului Brașov și de Asociația Restaurantelor din Piața Sfatului.

Marius Mantea a surprins în imagini câteva dintre cele mai intense momente ale show-ului din centrul Brașovului:

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS