Cum a câștigat Alexandru 1000 Euro într-un minut, marți, în Deșteptarea – AUDIO

Minutul de 1000 de Euro a fost cucerit de Alexandru din Drobeta Turnu-Severin.

În 60 de secunde el a răspuns corect la toate cele 10 întrebări. Doar la una dintre ele a mărturisit că i-au șoptit colegii, dar nu la întrebarea la care ne-am fi așteptat, luând în calcul timpul de gândire pe care și l-a luat pentru a da răspunsul corect.

”Noapte înstelată” a fost tabloul care l-a pus mai mult pe gânduri pe Alexandru, însă acesta a găsit până la urmă rapid răspunsul corect și l-a dat în direct la Europa FM în timp util, astfel încât a putut să răspundă la toate cele 10 întrebări în 60 de secunde.

Pictura realizată în anul 1889 de pictorul olandez Vincent van Gogh se găsește la Muzeul de Artă Modernă din New York.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Concursul continuă în Deșteptarea

Prinde în Deșteptarea, la Europa FM, Minutul de 1000 de euro! Tot ce știi se poate transforma în bani, în doar 60 de secunde, în direct la Europa FM.

Înscrie-te la concurs pe europafm.ro – site-ul radio numărul 1 din România – și dacă te sunăm în Deșteptarea, ai 1 minut să faci 1000 EURO, în direct la Europa FM!

Vlad, George și Luca te așteaptă cu 10 întrebări în 60 de secunde. Pentru fiecare răspuns corect, primești 10 euro, iar dacă răspunzi corect la toate cele 10 întrebări te alegi cu 1000 EURO!

Click aici pentru înscrierea online la Minutul de 1000 de Euro

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS