Confidenţialitate

Cum a arătat spectacolul torțelor Live pe Pârtie din Poiana Brașov – GALERIE FOTO

Punctul culminant al zilei de sâmbătă de pe Pârtia cu Surprize din Poiana Brașov, locul unde Europa FM vă dă întâlnire până la finalul ierii în fiecare weekend, a fost coborârea cu torțe pe pârtia Bradul a reprezentanților școlilor de schi din Poiana Brașov, alături de Jandarmeria Montană, schiorii de la Salvamont și Vânătorii de Munte, alături de un spectacol al ratracelor ce întrețin domeniul schiabil, dar și un show cu lasere.

Înainte de începerea spectacolului, Lidl a împărțit celor prezenți jetoane gratuite care au putut fi schimbate pe băuturi calde și gustări dulci sau sărate, în zona de relaxare de la baza pârtiei.

Startul spectacolului a fost marcat de mai multe anunțuri privind dezvoltarea turistică a stațiunii Poiana Brașov, făcute de primarul Brașovului, George Scripcaru. Dan Ghiţă, vedeta RTT Braşov, a comentat desfășurarea spectacolului, oferind informații despre școlile participante și despre cei care scriu recorduri în sporturile pe zăpadă, prezenți pe pârtia Bradul sâmbătă seara.

Printre schiorii care au făcut spectacol pe pârtia Bradul s-a aflat și cel mai longeviv monitor de schi din Poiana Brașov. La 84 de ani, Aron Borbath are mai bine de 54 de ani de activitate.

Fotograful Antonel Burlibașa a surprins în imagini spectacolul torțelor și showul laser Live pe Pârtie din Poiana Brașov:

FOTO: Antonel Burlibașa