Cum a ajuns pe sediul Primăriei Ogrezeni banner-ul care anunță că în Primărie … se fumează?

Primarul comunei Ogrezeni, județul Giurgiu, Jean Jipa, cel care a anunțat printr-un banner pus chiar pe primărie că la el în birou se fumează, cu toate că există o lege care interzice explicit acest lucru, explică și spune că gestul său a fost doar un protest împotriva legii .

El spune că mai mulți cetățeni din comună au participat la acest protest, care s-a desfășurat în sediul Primăriei.

Cei care au participat la protest, în urmă cu un an de zile, când a apărut Legea – povestește Primarul – au avut și niște pancarte și bannere. Cum a ajuns bannerul cu pricina pe sediul Primăriei?

„S-au făcut niște lucrări de înlocuire și reparare a unor sigle cu Primăria Ogrezeni și consiliul local și au rezultat niște găuri, ca să spun așa, niște lipsuri . S-a dispus să se pună ceva, să se acopere acele lipsuri, că se vedea urât din stradă. Noi avem mult material logistic acolo, tot felul de bannere.(…) Eu am dispus să se acopere acele găuri de pe perete. Spațiile libere unde erau siglele acelea am dispus să se acopere și să se ocupe administratorul comunei. ”

Întrebat dacă a fumat vreodată în cabinetul său, Jean Jipa a declarat că s-a fumat doar în cabinetul său și în sala de ședință cu ocazia protestului.

„În momentul protestului, am fost în asentimentul tuturor celor care au dorit să protesteze în acest scop. În momentul protestului, toți dintre colegii mei au protestat alături de mine și cu ceilalți cetățeni, manifestându-ne în acest fel protestul.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

La începutul lunii, Jean Jipa, a montat la intrarea în primărie un banner pe care scria că „în această instituție, în cabinetul primarului, se fumează oricând, oricât, orice”.

Pe lângă acest anunț el a mai notat și un citat din filmul „California Dreamin”: „Fuck UE! Fuck NATO! Fuck USA și p’ăia de la București.”

Sursă foto: opiniagiurgiu.ro