Cu ocazia Crăciunului, albumul ”25” al cântăreței Adele a atins vânzări de peste 7 milioane de unități

În ultima săptămână, cel mai recent album al cântăreței  Adele, „25” , s-a vândut în peste 1 milion de copii în SUA și se menține pentru a cincea săptămână consecutiv pe locul 1 în topul Billboard 200, potrivit revistei Billboard.

Era așteptată o creștere a vânzărilor în această săptămână, spun editorii revistei americane, datorită faptului că mulți dintre fanii Adele au ales să ofere cadou de Crăciun cel mai recent album al cântăreței.

Astfel, vânzările totale ale albumului „25” au ajuns la peste 7 milioane de unități doar în SUA, după ce, în primele patru zile după lansare se vânduse în aproape 2 milioane și jumătate de copii.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, este cântăreaţă şi compozitoare. Ea a debutat la 19 ani şi s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciată şi de criticii muzicali. Adele a fost prima artistă care a primit premiul Critics’ Choice la BRIT Awards, iar în 2012 a câştigat şase premii Grammy. Înzestrată cu o voce excepţională, artista nu s-a ferit să exprime deziluziile sale în dragoste în melodii precum “Someone Like You” şi “Rolling in the Deep“.