CSM București o va transfera pe norvegianca Frafjord

CSM București continuă să își întărească lotul pentru sezonul următor. După ce a adus-o pe Cristina Neagu, Campioana Europei la handbal feminin este la un pas de transferul unei duble campioane olimpice: norvegianca Marit Malm Frafjord.

Pivotul de 31 de ani, care evoluează la Larvik, a acceptat contractul oferit de gruparea din capitală, pe care urmează să îl semneze în cel mai scurt timp. CSM vrea neapărat să-și acopere postul de pivot, fiindcă Oana Manea a anunțat că își dorește un copil și își va întrerupe cariera dacă va rămâne însărcinată. Rezerva ei, Cristina Nan este accidentată la genunchi și din vară vrea să plece la o echipă unde să joace constant, iar singura variantă ar fi rămas bielorusa Anastasia Lobach, prea puțin folosită până acum de antrenorul Aurelian Roșca.
Marit Malm Frafjord a fost de două ori campioană olimpică – în 2008 și 2012, a câștigat titlul mondial în 2011 și de 4 ori campionatul european între 2006 și 2016.

Amintim, Cristina Neagu va sosi la vară la CSM – la finalul contractului cu Buducnost Podgorica. În plus, alte 5 handbaliste de marea valoare și-au prelungit înțelegerile: Isabelle Gullden, Gnonsiane Niombla, Camille Ayglon Saurina, Jelena Grubisic și Line Jorgensen.
Vor pleca doar Carmen Martin și Linnea Torstenson, ambele în liga a doua franceză, suedeza de 33 de ani anunțând că vrea să se retragă din activitate la o echipă cu pretenții mai mici.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS